Patruunagalleria

Patruunagalleriassa järjestetään tasokkaita eri taiteenlajien vaihtuvia näyttelyitä. Galleria sijaitsee Vanhan Paukun Kulttuurikeskuksessa, keskellä entisen Patruunatehtaan tehdasmiljöötä.

Toiminnasta vastaa Lapuan kaupungin kulttuuritoimi.

Vuosittain näyttelyitä on 10 – 11 kpl, näyttelyajan ollessa noin kuukausi. Näyttelyiden alkamispäivä on yleensä keskiviikko, päättymispäivä sunnuntai.

 

Tiedot näytteilleasettajille

 

Tapahtumakalenteriin tästä

Pohjanmaan valokuvakeskus

 Valokuvauksen ja valokuvataiteen alueellinen edistämiskeskus

 

 

Pohjanmaan valokuvakeskus POVA on toiminut jo parinkymmenen vuoden ajan yhdistysmuotoisena. Valokuvakeskuksen pääpainona on esitellä valokuvataidetta Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla ja tuoda esiin alueensa valokuvataiteilijoita. POVAn galleria sijaitsee Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa.

Valokuvakeskuksen 38 neliömetrin galleriatilassa järjestetään vuosittain noin 10 näyttelyä, joista päättää keskuksen hallitus.

Valokuvakeskus järjestää luentoja, näyttelyitä, kilpailu- ja kurssitoimintaa. Vuosittain POVA järjestää Lakeuden Laajakuvafestivaalin ja muita tapahtumia. Kursseja ja jäsenistöään varten on POVAlla käytössään mustavalkolaboratorio Vanhan Paukun tiloissa.

 

www.pova.fi

 

Tiedot näytteilleasettajille

Yhteystiedot

Kulttuurikeskus Vanha Paukku
Vanhan Paukun tie 1, 62100 Lapua

 

Patruunagalleria ja Pohjanmaan valokuvakeskuksen galleria
Avoinna
ma-to 11–19
pe 11–17
la 11–15

Vapaa pääsy