Näytteilleasettajille


Näyttelytilat on tarkoitettu pääasiassa ammattitaiteilijoille. Näyttelyissä myydyistä töistä ei peritä provisiota. Yleisöllä on näyttelyihin vapaa pääsy.
 

Tiloista peritään näytteilleasettajalta vuokraa 310 euroa, sis. alv. Kulttuuritoimisto ilmoittaa näyttelyistä Lapuan paikallislehdessä ja -radiossa, tekee näyttelyluettelon puhtaaksikirjoituksen ja monistuksen yleisölle sekä tekee tarvittaessa avajaiskutsut, monistaa ja postittaa ennalta sovitun määrän. Kulttuuritoimisto järjestää myös näyttelyn tiedotustilaisuuden lehdistölle ja avustaa näyttelyn pystyttämisessä.

Näytteilleasettaja vastaa itse töiden kuljetuksesta Patruunagalleriaan ja takaisin, näyttelyvakuutuksesta sekä mahdollisten avajaisten tarjoilukustannuksista. Näytteilleasettaja, taiteilija, päättää itse pitääkö hän varsinaiset avajaiset.

Avajaistarjoilun voi taiteilija itse järjestää galleriassa tai sen voi tilata näyttelytilan vieressä sijaitsevasta Ravintola Isosta Prässistä, puh. 040 411 6601.

Näyttelytilan valvonta tapahtuu gallerian vieressä olevasta kulttuurikeskuksen Infopisteestä, valvonta ei ole pääasiallista (jatkuvaa).

Ota yhteyttä:

Patruunagallerian näyttelyvaraukset hoitaa Lapuan kaupungin kulttuuripalvelut,
puh. 044 438 4584 tai tuula.ylisaari@lapua.fi.

Vapaamuotoisia näyttelyhakemuksia voi lähettää kulttuuritoimistoon. Mukana tulee olla CV ja kuvia teoksista. Kulttuuritoimisto pidättää itsellään oikeuden laatia vuosittaiset näyttelysuunnitelmat tarjotuista näyttelyistä. Näyttelytarjonta Patruunagalleriaan on erittäin runsas ja keskimääräinen varausaika on noin kolme vuotta.

Pohjanmaan valokuvakeskuksen gallerian näyttelyvaraukset hoitaa Pohjanmaan valokuvakeskus. Lisätietoja: www.pova.fi//nayttelyhaku/.

Näyttelytilojen pohjakartat

Patruunagallerian pohjapiirros:
Pohjanmaan valokuvakeskuksen pohjapiirros:

Yhteystiedot

Kulttuurikeskus Vanha Paukku
Avoinna:
ma-to 11–19, pe 11–17, la 11–15
(heinäkuussa su klo 11-15)

Vanhan Paukun tie 1, 62100 Lapua
p. 06 438 4582 tai 044 438 4582
info@lapua.fi